Recreatie & sport

Clubhuis Veenendaalse Tennis Club (VTC)

Op de bestaande fundamenten van het verouderde clubgebouw van tennisvereniging VTC is een geheel nieuw onderkomen ontworpen. Het tennispark ligt midden in een prachtige woonwijk in Veenendaal zuid en is tevens de oudste tennisvereniging van Veenendaal.

Het clubhuis is geheel gerenoveerd waarbij de bestaande – door clubleden gewaardeerde - splitlevel opbouw is gehandhaafd. Daaromheen een totaal nieuwe gevel en dakopbouw waarin de dynamiek van de sport en het imago van de club is weerspiegeld. De groen/gele metalen gevels en het gravelrood zorgen voor een sterke ‘Wimbledon’ associatie. Ook de terrassen en een betere bereikbaarheid van de banen is in het ontwerp meegenomen. Daarnaast zijn in het tennispark de Padel banen mee ontworpen en gerealiseerd.

Clubhuis Tennisvereniging Veenendaal
Clubhuis Tennisvereniging Veenendaal
Clubhuis Tennisvereniging Veenendaal
Clubhuis Tennisvereniging Veenendaal

Kom met ons praten over jouw project!

Heb jij zelf een project of ontwikkeling waar je hulp bij nodig hebt? Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Johan Huibers

Architect en oprichter van Huibers & Jarring Architecten. Ontwikkelende architect met oog en affiniteit voor de zorgvuldige (op)bouw van de samenleving.

Sterke aandacht voor: samenwerking.

0318-522324
info@huibersjarring.nl

Johan Huibers