Nieuwe ontwikkelingen

Kulturhus de Breehoek te Scherpenzeel

‘’Kulturhus de Breehoek is het centrum voor cultuur, sport en welzijn in de Gemeente Scherpenzeel. Een centrale belevingslocatie voor bewoners uit (de regio) Scherpenzeel om te ontmoeten, te leren, te inspireren, te ervaren, te informeren en te beleven.
Kulturhus de Breehoek is een combinatie van verschillende voorzieningen in één modern multifunctioneel gebouw en laagdrempelig toegankelijk voor huidige en nieuwe bezoekers.

Ons doel is om de Breehoek een impuls te geven door met name de centrale hal meer sfeer en uitstraling te geven en verschillende plekken in het gebouw te activeren. Daarnaast willen wij de verschillende gebruikersgroepen duidelijker profileren door elke groep een duidelijke zone in het gebouw toe te kennen. Hiermee willen we de herkenbaarheid en vindbaarheid van deze entiteiten vergroten om zo tot een helder geheel te komen. 

Kulturhus de Breehoek
Kulturhus de Breehoek

Kom met ons praten over jouw project!

Heb jij zelf een project of ontwikkeling waar je hulp bij nodig hebt? Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Johan Huibers

Architect en oprichter van Huibers & Jarring Architecten. Ontwikkelende architect met oog en affiniteit voor de zorgvuldige (op)bouw van de samenleving.

Sterke aandacht voor: samenwerking.

0318-522324
info@huibersjarring.nl

Johan Huibers