Interieur

Munnikenhof te Veenendaal

Bijzonder om als architect van dit gemeentelijk rouwcentrum – gerealiseerd in 1986 – opnieuw gevraagd te worden om het interieur een eigentijdse vertaling te mogen geven. Goed als de structuur en de destijds nauwgezette detaillering van het gebouw dat ‘gewoon’ toelaat. We hebben in de vloer nu patronen aangebracht om de zalenrouting verder te verduidelijken en tegelijkertijd de verblijfssfeer te veraangenamen. Wanden zijn allemaal gestukt en meeste ruimten. van twee prachtige blauwe en cognackleurige accentwanden voorzien. Vooral het nieuw uitgezochte meubilair met de prachtige maiskleurige stoffen schakelbanken in de aularuimte zelf - in combinatie met de verlichtingsschalen - genereren een ervaring van contemplatie.

Grote zaal Munnikenhof te Veenendaal
Scheiding zaal Munnikenhof te Veenendaal
Wachtruimte Munnikenhof te Veenendaal
Wachtruimte Munnikenhof te Veenendaal
Zijkant zaal Munnikenhof te Veenendaal
Zijkant zaal Munnikenhof te Veenendaal

Kom met ons praten over jouw project!

Heb jij zelf een project of ontwikkeling waar je hulp bij nodig hebt? Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Johan Huibers

Architect en oprichter van Huibers & Jarring Architecten. Ontwikkelende architect met oog en affiniteit voor de zorgvuldige (op)bouw van de samenleving.

Sterke aandacht voor: samenwerking.

0318-522324
info@huibersjarring.nl

Johan Huibers