Zorg

Nieuwe Antoniehof te Epe

Wonen als ''thuis'' op een plek niet ver van jouw laatste woonplek of zelfs geboortegrond verwijderd.

Veel lijkt dus op ‘vroeger’ toen alles nog vertrouwd en duidelijk was. De bewoners van de Nieuwe Antoniehof zijn sterk beperkt in hun handelingen en oriëntatie. Wij mochten als bureau samen met de zorgkenners van Viattence en middels een jarenlange voorbereiding een nieuw, kleinschalig woonconcept ontwikkelen wat het (t)huisgevoel herkenbaar maakt. In Epe hebben wij in een lommerrijke laan dicht tegen het centrum aan een nieuwe dubbele / villa’ ontworpen met aparte voordeuren en huis/rustkamers met woonkeukens op de begane grond. Deze zijn gekoppeld aan een grote serre welke direct op de beleeftuin uitkomt. Op de etages zijn de individuele zit/slaapkamers voor de 28 bewoners van dit unieke woonzorgcomplex.

Voorkant Woonzorgcomplex Anthoniehof
Entree Woonzorgcomplex Anthoniehof
Woonzorgcomplex Anthoniehof
Woonzorgcomplex Anthoniehof
Woonzorgcomplex Anthoniehof

Kom met ons praten over jouw project!

Heb jij zelf een project of ontwikkeling waar je hulp bij nodig hebt? Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Johan Huibers

Architect en oprichter van Huibers & Jarring Architecten. Ontwikkelende architect met oog en affiniteit voor de zorgvuldige (op)bouw van de samenleving.

Sterke aandacht voor: samenwerking.

0318-522324
info@huibersjarring.nl

Johan Huibers